drSaina-icon

اپلیکیشن دکتر ساینا

دسترسی راحت‌تر و سریع‌تر به پزشکان

×

دانلود اپلیکیشن

دکترساینا پشتیبان سلامت شما

گفتگوی سریع و راحت با پزشکان متخصص در هر زمان و مکان

2 ثانیه پیش

پاسخگو در کمتر از 3 دقیقه

مشاوره متنی و تلفنی با مشاوران برتر دکتر ساینا

خبر خوب اینکه اگر تحت پوشش یکی از بیمه های: "تأمین اجتماعی"، "سلامت" یا "خدمات درمانی" هستید از این پس هزینه مشاوره خود را (تا سقف 5 مشاوره)، با کسر سهم بیمه پرداخت کنید.

برای استفاده از سهم بیمه در هزینه مشاوره، از پزشکانی که علامت دارند مشاوره دریافت کنید

;

آنچه کاربران درباره دکتر ساینا میگویند

اطلاعات بیش از 16000 مرکز درمانی، دارو و بیماری

بانک سلامت
گزیده کلینیک ها همه کلینیک ها
گزیده بیمارستان ها همه بیمارستان ها
گزیده دارو همه دارو
گزیده گیاه دارویی همه گیاه دارویی
ازگیل

ازگیل

درخت ازگیل با نام علمی Mespilus germanica که در گویش گیلکی به آن کونوس یا کُنوس می‌ گویند و در گویش مازندرانی کنهس و کندس می ‌گویند، میوه ‌ای است از خانواده ی گل سرخیان از سرده ازگیل ‌ها(Mespilus) هم خانواده با سیب و گلابی. ازگیل، درختچه اى است خاردار که به حالت وحشى در جنگل هاى اروپاى مرکزى و نواحى معتدل آسیا مى روید و در اواخر پاییز و اوایل زمستان می رسد. ازگیل در تمام جنگل هاى شمال ایران و همه ارتفاعات سواحل دریا و در دامنه هاى البرز، دره کرج و ... نیز به طور خودرو عمل مى آید و با نام محلى هر منطقه شناخته مى شود. تکثیر آن غالبا از طریق پیوند روى درختان دیگر از جمله پیوند روى پایه ی زالزالک ولیک صورت مى گیرد. گاهى هم روى پایه ی گلابى و به ندرت روى پایه ی بِه پدید مى آید و نوع پیوند، شکمى است که در تابستان انجام مى شود. ازگیل رسیده داراى لعاب نباتى فراوان و تانن بوده و از قند گلوکز، فروکتوز، سوربیتول و بعضى اسیدها و همچنین سلولز و گروه ویتامین هاى B و C، املاح معدنى و کمى پروتئین برخوردار مى باشد. ازگیل در اواخر پاییز و اوایل زمستان مى رسد. گل هاى درخت آن سفید و میوه اش شبیه زالزالک است؛ با این تفاوت که میوه ی ازگیل درشت تر و قهوه اى رنگ و طعمش شیرین و کمى گس است. هسته ی آن را مى کارند و درخت ازگیل را به درخت به و گلابى هم پیوند مى زنند. بخش هاى مورد استفاده درخت ازگیل برگ و میوه ی آن است. اسامى فارسى قدیم ازگیل، " اردف " و " گیل " بوده است.

کندر

کندر

صمغ درختی خاردار است به بلندی حدود دو متر که برگ و تخم آن شبیه گیاه مورد است و بیشتر در کوهستانها و بویژه در نواحی عمان و یمن میروید و در تابستان صمغ آن را می گیرند. از میان انواع کندر، نوعی که گرد و رنگ آن سرخ است را کندر ذَکَر گویند و آنچه را که سفید و سست است، اُنثی می نامند. اگر کندر تازه را در کیسه کرده و با حرکت مدور پوسته پوسته کنند آن را «قشار کندر» می گویند و آن چیزی که غیر از پوسته باشد را «دقاق کندر». چنانچه در منابع طبی آمده، خواص کندر تا بیست سال باقی می ماند و بهترین آن، کندر نرم تازه و خالص است که ظاهر سفید دارد و به راحتی شکسته نمی شود و وقتی آن را می شکنیم داخل آن حالت چسبنده داشته و زرد طلایی باشد. علامت خالص بودن کندر آن است که وقتی آن را روی آتش بگیریم زود مشتعل می شود و بوی آن شبیه بوی مصطکی است ولی نوع غیرخالص آن را با صمغ عربی (که خوب شعله ور نمی شود) و صمغ صنوبر  (که دود میکند) مخلوط می کنند. البته نوع قشار را هم با پوست صنوبر یا قشر تنوب مخلوط می کنند. در طب بیشتر از همه از قشار کندر استفاده می شود که برای استفاده در معاجین آن را در شراب یا عرق رازیانه یا عرق دارچین خیس می کنند و اگر بخواهند در مراهم استفاده کنند، باید در سرکه بخیسانند. (کندر در آب حل نمی شود).

جست و جوی پزشک مورد نظر
برای یافتن پزشک موردنظر خود نام و نام خانوادگی پزشک را وارد کنید
    می توانید با انتخاب دکمه "پیشنهاد پزشک" با پزشکان پیشنهادی دکترساینا گفتگو کنید.
      در حال یافتن مناسب ترین پزشک
      ضمانت بازگشت وجه سریع ترین پاسخگویی تخفیف ویژه اولین مشاوره رضایتمندی بالای کاربران با تجربه ترین پزشکان
      مناسب ترین پزشک برای شما یافت شد! شما برای تریاژ اولیه، بعد از پرداخت سریعا به این پزشک منتقل خواهید شد.

      نظر
      insurance
      گفتگو میکنم
      • رضایتمندی بالای کاربران
      • ارتباط صمیمی و همدلی
      • سرعت در پاسخگویی
      • ضمانت بازگشت وجه
        در صورت عدم آگاهی از متخصص مورد نظر گزینه تست روانشناسی را انتخاب کنید
        انتخاب تخصص

            در حال بررسی پزشکان منتخب

            مناسب ترین پزشکان یافت شده برای شما

            • رضایتمندی بالای کاربران
            • ارتباط صمیمی و همدلی
            • سرعت در پاسخگویی
            • ضمانت بازگشت وجه